Hit trend – svilene trepavice

44Svilene trepavice predstavljaju nadogradnju postojećih prirodnih trepavica. Svaka pojedinačna veštačka dlačica se specijalnim lepkom spaja sa svakom vašom pojedinačnom prirodnom dlačicom. U ovoj proceduri se koristi vodootporni lepak visokog kvaliteta, tako da sa vašim novim trepavicama možete slobodno da se kupate i umivate bez briga. Svilene trepavice u konačnom izgledu daju duži, gušći i lepši efekat vašim očima, a pogled čine zavodljivim. Svilene trepavice su blago uvijene i u različitim dužinama, tako da daju jako lep izgled oku i izgledaju potpuno prirodno.

Ono što je vrlo bitno reći je da su ove trepavice trajne, tako da traju dok prirodna trepavica ne ispadne svojim prirodnim tokom. Kada prirodna trepavica izraste potpuno, otpada i zamenjuje je neprimetno nova mlada dlačica. Ovaj proces traje konstantno, trepavice se regenerišu, i zbog toga je potrebno raditi korekciju i dopunu trepavica na svakih mesec do dva, radi održavanja trepavica gustim. One ne oštećuju vaše trepavice i prirodne trepavice slobodno rastu zajedno sa njima.

Tretman nadogradnje svilenih trepavica je potpuno bezbolan, štaviše prijatan, traje najviše dva sata, u zavisnosti koliko se trepavica nadogradi. Za vreme tretmana klijent udobno leži na krevetu zatvorenih očiju. Korekcija iziskuje manje vremena od samog tretmana i vremenski varira od broja dlačica koje je potrebno nadomestiti.

Održavanje vaših novih trepavica je vrlo jednostavno. Možete se šminkati, ali prilikom skidanja šminke ne koristiti bilo kakav preparat na bazi ulja za skidanje šminke. Možete se umiti sapunom i vodom, ili koristiti preparat na bazi vode. Maskara vam najverovatnije neće biti potrebna, ali ukoliko ipak želite da dodatno naglasite trepavice, isključivo koristiti maskaru na bazi vode. Izbegavajte trljanje očiju jer sam taj postupak ubrzava regeneraciju vaših prirodnih trepavica, a tako i sa njima veštačkih.

Svilene trepavice možete nositi doživotno redovnom korekcijom, ali ukoliko rešite da ih skinete možete to učiniti tako što ćete vaše prirodne trepavice jednostavno pustiti da se regenerišu same od sebe, ili ćemo vam mi to učiniti kod nas u salonu specijalnim gelom koji razdvaja vašu prirodnu trepavicu od veštačke, odnosno razgrađuje postojeći lepak.