Tretmani lica

U okviru našeg studija možemo da Vam ponudimo:

– Preglede i savete za negu

– Patentirane i klinički testirane tretmane lica i tela koji zadovoljavaju želje i potrebe najzahtevnijih klijenata

– Mikroderm abraziju za najkvalitetniji piling lica

– Potpunu privatnost i uživanje u ugodnom ambijentu

Naš studio sarađuje sa renomiranim francuskim kozmetičkim brendom Collin, koji u okviru svog asortimana posebno ističe COLLIN RESULTIME koncept: FIZIO-KOZMETOLOGIJU, odnosno primenu molekula koji se prirodno nalaze u koži (kolagen, hijaluronska kiselina, DNA, itd.) u cilju odlaganja procesa starenja. Ovi molekuli su veoma efikasni (klinički testirani, primenjuju se u medicini), veoma sigurni (100% biokompatibilni, neškodljivi) i predstavljaju nepresušan izvor novih otkrića i mogućnosti za unapređenje nege.

U našem salonu možete isprobati sledeće tretmane lica:

Baznim tretmanom oslobodićete kožu od nečistoće, suvišnog sebuma, izumrlih ćelija, mitisera i drugih sličnih promena. Baznim tretmanom hidriramo kožu, podstičemo pojačanu mikrocirkulaciju, što direktno utiče na stvaranje fibroblasta, odnosno pospešuje se proizvodnja kolagena i elastina koji daju elastičnost i čvrstinu koži. Pravilnim izborom preparata i maske u zavisnosti od tipa kože, kako za sam tok tretmana, tako i za produženu kućnu negu, lice ce biti na pravi način tretirano. Bazni tretman je osnovni preduslov za sve druge tretmane lica. U zavisnosti od tipa kože preporučujemo ga u kombinaciji sa dijamantskom mikroderm abrazijom. Nakon tretmana, koji uključuje i prijatnu, opuštajuću masažu lica, koža Vašeg lica postaje trenutno glatka, čista i osvežena bez ikakve iritacije i upadljivog crvenila.

Specifični salonski tretman koji obezbeđuje trenutno i dugotrajno hidriranje kože i povećava joj elastičnost. Kombinacija ekstrakta algi bogatih mineralima i hijaluronske kiseline (tri različite molekularne veličine) deluje izuzetno umirujuće na kožu što ga čini pogodnim i za osobe koje pate od rozacee kao i one koji imaju kožu sklonu pojavi akni i iritacija. Posebno treba istaći da sastav maske omogućava da se ona primenjuje i na delikatnoj očnoj zoni. Za mlađe osobe ovo je prava prevencija starenja a za starije idealna dopuna drugim anti-age tretmanima.

Benefiti

  • Koža je dubinski hidrirana, blistava i elastična.
  • Bore su ublažene, iritacije uklonjene.

Prvu fazu ovog tretmana čini piling AHA kiselinama (32% AHA, uključujući 15% glikolne kiseline) koji priprema kožu za aplikaciju ostalih aktivnih materija. Tkivnu i ćelijsku regeneraciju stimulišu hijaluronska kiselina i vektorisani mikro-kolagen kombinovan sa još 14 prirodnih molekula kože. Maska sa mikrosferama ceramida obezbeđuje obnavljanje hidrolipidnog sloja na površini kože.

Tretman se preporučuje za ublažavanje bora, pigmentacija i ožiljaka ali i kao prevencija starenja jer značajno popravlja kvalitet kože. Može biti prvi, uvodni tretman ili se raditi intenzivno u seriji od 3-6 tretmana zavisno od stanja kože.

Novi profesionalni tretman predstavlja kombinaciju 20% čistog vitamina C i 100% prirodnog nerastvorljivog kolagena. Aktivne materije sa trenutnim ali neagresivnim dejstvom imaju zadatak da ublaže sve vidljive bore, obezbede koži vitalnost, blistavost i optimalnu hidrataciju. Preporučuje se za prevenciju i korekciju bora, kao i za osobe sa osetljivim kapilarima, pušače i one koji dugo borave u zatvorenom prostoru.

Efekti tretmana se ogledaju u ublažavanju bora, ujednačavanju boje tena a pritom se i udvostručava procenat vode u koži.

Intenzivan profesionalni tretman za borbu protiv vidljivih znakova starenja. Bazu tretmana čine mikrosfere hijaluronske kiseline koje nabubre kad dođu u boru, na taj način je iznutra popunjavaju poput pravih filera. Maska sa mikroelastinom deluje na povećanje čvrstine tkiva i energetizuje kožu. Tretman se može raditi pojedinačno (1 tretman mesečno) a za intenzivnu terapiju preporučuje se serija od 3 tretmana u razmaku od po nedelju dana.

Efekti tretmana:

  • Tekstura kože je poboljšana, tkivo je čvršće i elastičnije.
  • Koža je glatka, bore su ublažene.
Tretmani lica

Tretmani lica

Tretmani lica

Tretmani lica