Nokti

Nokti su tema koja već jako dugo zaokuplja pažnju ženskog dela sveta. Otkrivanjem veštačkih noktiju znatno su proširene mogućnosti dizajniranja oblika noktiju.

Nokti su tema koja već jako dugo zaokuplja pažnju ženskog dela sveta. Otkrivanjem veštačkih noktiju znatno su proširene mogućnosti dizajniranja oblika noktiju za razliku od prirodnih gde se nije moglo baš sve.

Izlivanje gelom daje mnogo veće mogućnosti u pogledu izgleda budućeg nokta. Izaberite oblik i dizajn Vaših noktiju i prepustite prste profesionalcima!

Gel lak je revolucionarni proizvod koji se lakše nanosi od običnog laka za nokte.

 

Njegova površina je izuzetno otporna, visokog sjaja i upečatljive boje. Sa gel lakom nema potrebe za turpijanjem površine nokta i nema rizika da ce se ona oštetiti. Vaši nokti su zaštićeni i kvalitet prirodnih noktiju se pod gel lakom poboljšava.

 

Može da se koristi i na rukama i na nogama. Mademoiselle studio isključivo koristi najprofesionalniji americki brend OPI čiji lakovi ne samo da ulepšavaju Vaše nokte već ih i neguju. U svakom trenutku možete ukrasiti Vaše nokte raznovrsnom lepezom OPI lakova.

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti

Nokti